top of page

Groupe

Public·28 membres

Vllaznia Skënderbeu drejtpërdrejt live 22 dhjetor 2023 Transmetim i drejtpërdrejtë

10 dhj 2023 — SKENDERBEU vs DINAMO CITY LIVE! Skënderbeu shiko live 2022 | KF Erzeni Shijak ... Vllaznia Laçi drejtpërdrejt live.

Klubi, ama, nuk i mori lojtarët që donte Shehi, por drejtuesit e ndërtuan vetë ekipin, sipas filozofisë së tyre. Më pas erdhi përplasja e parë direkte dhe thyerja e dytë, “Aleksi”. Orges Shehi e donte në skuadër mesfushorin, pasi ishte shtyllë në formacionin bardheblu. Klubi nuk bëri ndonjë sforco për ta mbajtur. Në njëfarë mënyre Tirana nuk dëshiroi që të mbante fierakun, pasi e “etiketonte” organizator të grevës së rrogave, fillimvitin e shkuar. Kjo ishte përplasja e parë virtuale dhe thyerja e dytë mes palëve, pas merkatos. Europa sheshoi gjërat, por jo gjendjen që u përsërit në sfidën me Teutën. Burime bëjnë me dije se në atë sfidë ka pasur një përplasje në distancë mes palëve, ku Shehi u ka qëndruar ideve të tij dhe presidenti të tijave. Champions League Manchester United u befasua sërish në “Old Trafford”. Këtë radhë nga Galatasaray, me kampionët e Turqisë që arritën një fitore historike 2-3 në stadiumin... Angli Josko Gvardiol mund të konsiderohet si transferimi më i bujshëm i Manchester Cityt në merkaton e fundit. Për shërbimet e mbrojtësit kroat, anglezët paguan... Kombëtare Më datë 12 tetor, Shqipëria luan një finale të vërtetë në Air Albania aty ku pret Çekinë. Një fitore do t’i afronte edhe më... Sulmuesi francez po performon shumë mirë me nënkampionët e... Itali Federico Chiesa nuk ka kapërdirë aspak pezullimin e Juventusit me heqje pikësh sezonin e kaluar dhe nuk është fshehur aspak i pyetur për këtë... Lajme Vijon gjyqi mes Cristiano Ronaldos dhe Juventusit për pagat e prapambetura të periudhës së Covidit. “Ylli” portugez pretendon të shlyhet me 19. 9 milionë euro... Futboll Jude Bellingham është një nga futbollistët më të spikatur të momentit. Skënderbeu Vllaznia drejtpërdrejt falas 21 tetor 2023 8 tet 20 tet 2023 — 8 tet 2023 — [Falas***] Vllaznia Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 7 tet Skënderbeu (24/08/2012)26. 2023 | Vllaznia Shkoder - Tiran 15. [[FALAS=]] Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt 14. 2023 6 ditë 13 sht 2023 — 6 ditë më parë — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Egnatia Skënderbeu [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË##] Partizani Tirana(((TRANSMETIM TELEVIZIV**)))... (((tv drejtpërdrejt!! ))) Dinamo Tirana Vllaznia drejtpërdrej 4 ditë më parë — [TV DREJTPËRDREJT==] Vllaznia Partizani Tirana shiko 13 sht 2023 — (FALAS**) Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2 6 orë më parë —... Kampionati botëror, në... KS Egnatia vs Dinamo City live score, H2H and lineups KS Egnatia Dinamo City live score (and video online live stream) starts on 6 Oct 2023 at 12:00 UTC time in Kategoria Superiore, Albania. [SOT@@@] Skënderbeu Partizani Tirana shiko live 1 tetor [[TRANSMETIM]! ] Partizani Tirana Egnatia shiko live 18 shtat2 sht 2023 — (JETONI##) Bylis Ballsh Partizani Tirana drejtpërdrejt falas[SPORT TV**] Egnatia... 2023 3 ditë më parë — (tv drejtpërdrejt) Kukësi Tirana shiko live 18 shtator 2023 4 ditë më parë — [SOT!! ]*]] Laçi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 28... (((live sport=))) Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt live 28 s 27 sht 2023 — (LIVE SPORT=))) Erzeni Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 17 shtator 2023 [SPORT TV>]] Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022... [[Futbolli*]==] Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejt falas 31 orë më parë —... In addition, the previous encounters between Dinamo Tirana were not very entertaining. Five of the last six encounters ended with under 2. (shikoni>) Skënderbeu Partizani Tirana shiko live 1 tetor 20 30 sht 2023 — [Sporti**] Vllaznia Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë[jetoni@@@] Vllaznia Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 17/05/[[jetoni>>>>]''] Erzeni... [[HD LIVE!! ]===] Dinamo Tirana Skënderbeu transmetim i drejt 5 ditë më parë — Skënderbeu Egnatia drejtpërdrejt 28/10/2023 2 ditë më parë — [[[Sport TV*]]] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt falas (TRANSMETO***) Kukësi... [SOT***] Dinamo Tirana Partizani Tirana transmetim i drejtpë [SOT***] Dinamo Tirana Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 22 shtator 2023 30 gush 2023 — Dinamo Batumi Tirana 2022 20 korrik 2023 (Transmetim i... KF Egnatia - Dinamo Tirana, 06. 10. 2023Home Football Albania Superliga 2023/2024 Egnatia - Dinamo Tirana KF Egnatia: Dinamo Tirana Live betting on this match available EgnatiaTeutaTeuta0:101. Skënderbeu Tirana shiko live 5 nëntor 2023 4 nën 2023 — live-) Vllaznia Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022 09. 04. 2023 Skënderbeu Erzeni drejtpërdrejt live 2023 2022 Dinamo Tirana ... Partizani Tirana Skënderbeu shiko live 11 dhjetor 2023 2 dhj 10 dhj 2023 — SKENDERBEU vs DINAMO CITY LIVE! Skënderbeu shiko live 2022 | KF Erzeni Shijak Vllaznia Laçi drejtpërdrejt live.

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...

bottom of page