top of page

Groupe

Public·28 membres

[[[STREAMING!]]-] Oțelul vs Botoşani în direct 2022 22 decembrie 2023

acum 4 zile — Fixeaz-o. Următoare. U Craiova 1948. FC Botoșani. 2. 0. 11.12. Î. ROMÂNIACupa. FC ... FC Botoșani - Dinamo București, 22.12. Oţelul Galaţi ...

Fotbal: Scoruri live Oţelul Galaţi, rezultate și program meciuri 28.10. E. CFR Cluj. Oţelul Galaţi. 0. 0. 23.10. E. Arată mai multe meciuri. Program. ROMÂNIALiga 1 - SuperLiga. Oţelul Galaţi. FC Botoșani. 22.12. 07:30. FC ... SC Oțelul vs FC Botoşani în direct live 22 decembrie 2023 Fo acum 1 oră — SC Oțelul vs FC Botoşani în direct live 22 decembrie 2023 Fotbal 5 aug. 2023 — A început partida. Universitatea Craiova - FC Botosani ... ((ASTĂZI!!)) FCM Alexandria vs FC Botoşani în direct online 2 nov. 2023 — 2022 — 30 Gloria Buzău – FC Botoșani Ora 21. 00 UTA Arad – FCSB Ora Din Cupa României am mai analizat Steaua – Rapid, Oțelul – FCSB ... Farul Constanța vs Botoşani în direct 05/11/2023 4 nov. 2023 — acum 2 zile — acum 23 de ore — UNIVERSITATEA CLUJ · SEPSI OSK · FCSB · UNIVERSITATEA CRAIOVA · UTA ARAD · POLI IASI · FC FARUL CONSTANTA. Rezultate Superliga - Liga 1 - scoruri Fotbal România - Flashscore. roSunteți pe pagina de scoruri Superliga - Liga 1 din sectiunea Fotbal/România. Flashscore. ro oferă livescore din Superliga - Liga 1, rezultate finale și parțiale, clasamente Superliga - Liga 1 și detalii meciuri (marcatori, cartonașe, comparare cote,... ). Pe lângă scorurile din Superliga - Liga 1 mai puteți găsi la Flashscore. Citește și: Dorinel Munteanu a spus cât costă Juri Cisotti: ”Nu există niciun club din România care să și-l permită””Posibilitățile sunt reduse. Am multe variante. Voi schimba trei sau patru jucători și vom aduce trei sau patru. Nu stăm foarte bine cu banii. Încerc în fiecare zi să conving oamenii care au potențial să ajute Galațiul și să facem o echipă puternică. ”, a încheiat Dorinel Munteanu la Digi Sport. Etichete: dorinel munteanu, otelul galati fc botosani, derby al moldovei Urmărește știrile digisport. SuperLiga Farul Botoșani Ponturi Pariuri - poli iasi botosani Botoşani vs Oțelul în direct 19 august 2023 — FC Botoșani și Poli Iași vs. U Craiova sunt meciurile TELEVIZIUNE IN DIRECT> Sepsi vs Oțelul în direct 2022 7 1 ... Trebuie să tratăm foarte serios. Am pierdut ca niște fraieri meciul cu Sepsi. Avem de recuperat. Trebuie să ne concentrăm și să luăm puncte. În ultimele etape trebuie să luăm puncte pentru a intra în play-off. Asta mi-am propus. ”, a spus Dorinel Munteanu la emisiunea Liga Digi Sport. Oțelul Galați va face trei sau patru transferuri în iarnăDorinel Munteanu a vorbit și despre ce transferuri intenționează să facă în perioada de mercato a iernii. Antrenorul gălățenilor a dezvăluit că trei sau patru jucători vor pleca de la echipă, iar alții vor veni în locul lor. Planurile lui Dorinel Munteanu pentru Oțelul Galați. ”Asta mi-am propus”SuperLiga: Oțelul - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1 SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:30, DGS 1 Dorinel Munteanu va reveni pe banca echipei sale, după ce în ultimele două etape a fost suspendat. Dorinel Munteanu își dorește să o califice pe Oțelul Galați în play-offAntrenorul Oțelului a subliniat că partida cu FC Botoșani va fi una dificilă în ciuda faptului că adversara ocupă ultima poziție din clasament. De asemenea, Munteanu a dezvăluit care este obiectivul său pentru acest final de sezon. Citește și: Spectacol în tribune la Galați. Cum au fost surprinși suporterii Oțelului”E un derby al Moldovei. Botoșani are un patron cu ambiție, chiar dacă ocupa ultima poziție. CSM Iaşi vs Botoşani / - poli iasi botosani ponturi [I6BYZ05U] Trăi== Politehnica Iași vs Botoşani în direct 2022 18 septembrie 2023 Ultimele meciuri Acasa Deplasare. Romania Liga 1 Etapa 17. CSM Politehnica Iaşi. 0 1.

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...

bottom of page