top of page

Groupe

Public·32 membres

SC Oțelul vs FC Botoşani 22 decembrie 2023

Otelul Galati vs Botosani ❱ 22.12.2023 ❱ Football ❱ Liga 1 ✔️Free Betting ... As neither SC Otelul Galati nor FC Botoșani scored a goal in their last ...

ASC Otelul Galati's performance of the last 5 matches is better than FC Botosani's. In Liga I, FC Botosani has better performance than ASC Otelul Galati. When ASC Otelul Galati is down 1-0 away, they win 10% of their matches. When FC Botosani is down 0-1 home, they win 0% of their matches. When ASC Otelul Galati leads 0-1 away, they win in 50% of their matches. When FC Botosani leads 1-0 at home, they win in 66% of their matches. ”, a spus Dorinel Munteanu la emisiunea Liga Digi Sport. Oțelul Galați va face trei sau patru transferuri în iarnăDorinel Munteanu a vorbit și despre ce transferuri intenționează să facă în perioada de mercato a iernii. Antrenorul gălățenilor a dezvăluit că trei sau patru jucători vor pleca de la echipă, iar alții vor veni în locul lor. Citește și: Dorinel Munteanu a spus cât costă Juri Cisotti: ”Nu există niciun club din România care să și-l permită””Posibilitățile sunt reduse. Am multe variante. 5. FC Botosani scores 1. 5 goals in a match against ASC Otelul Galati and ASC Otelul Galati scores 1 goals against FC Botosani (on average). ASC Otelul Galati have won just 1 of their last 4 Liga I games against FC Botosani. FC Botosani have lost just 1 of their last 4 Liga I games against ASC Otelul Galati. In the last 4 meetings FC Botosani won 2, ASC Otelul Galati won 1, 1 draws. FC Botosani have lost just 1 of their last 4 games against ASC Otelul Galati (in all competitions). FC Botoșani - Oțelul, plictiseală de după-amiază. Un meci de zero barat - Evenimentul ZileiMeciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați a fost unul de slabă factură, în nota campionatului intern. Cele două echipe au fost nevoite să se mulțumească fiecare cu câte un punct, deși aveau mare nevoie de o victorie. Gazdele au avut ocazii bune de gol prin Sekou Camara (32) şi Jean Armel Drole (90+2), dar şi două goluri anulate pentru ofsaid, Sekou Camara (42) şi Jaly Mouaddib (84). Botoșani și Oțelul Galați n-au produs fotbal și și-au împărțit câte un punct Ambele formaţii au rămas fără victorie în acest început de sezon: FC Botoşani are trei egaluri şi trei eşecuri, iar Oţelul are cinci egaluri şi o înfrângere. AFC Botoşani – SC Oţelul Galaţi 0-0, Stadion Municipal – Botoşani Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) Arbitru video: Ionuţ Coza (Cernica); arbitru asistent video: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) – CCA, Ion Craiu (Bucureşti) – LPF. Fostul antrenor Cristoph Daum suferă de cancer. Sursa: dreamstime Antrenorul de la Botoșani, deranjat de modul în care a funcționat VAR: „O să ajungem la vorba lui Mircea Lucescu” Mihai Ciobanu, antrenorul celor de la Botoșani, și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care a acționat VAR. Jocul a fost întrerupt, iar asta a enervat. „Suntem încă în perioada de căutări. L-am adăugat la nucleul echipei pe Friday Adams. A fost un joc închis între două echipe în suferință. Nu am reușit să desfacem apărarea Oțelului. Rândul trecut a fost un record când am așteptat decizia VAR. Am înțeles că nu pot calibra unghiurile și așa mai departe. Dacă putem face ceva, vrem să îi ajutăm. Aducem utilaje, mai punem postamente, facem ceva. FC Otelul Galati – FC Botosani: Live score, updates and Match FC Otelul Galati vs FC Botosani in the Romania. Liga I (12/22/2023): Live score, stream, statistics match & H2H results on Tribuna.com. Planurile lui Dorinel Munteanu pentru Oțelul Galați. ”Asta mi-am propus”SuperLiga: Oțelul - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1 SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:30, DGS 1 Dorinel Munteanu va reveni pe banca echipei sale, după ce în ultimele două etape a fost suspendat. Dorinel Munteanu își dorește să o califice pe Oțelul Galați în play-offAntrenorul Oțelului a subliniat că partida cu FC Botoșani va fi una dificilă în ciuda faptului că adversara ocupă ultima poziție din clasament. De asemenea, Munteanu a dezvăluit care este obiectivul său pentru acest final de sezon. FC Botosani vs Otelul Galati [LIVE] Score - Liga I (football)FC Botosani has streak of 2 matches with 0 scored goals. In Liga I, ASC Otelul Galati has better performance than FC Botosani. A year ago, FC Botosani were number 1 in the table with 11 points. Now they are number 16 with 2 points. FC Botosani scores 1. 18 goals when playing at home and ASC Otelul Galati scores 0. 6 goals when playing away (on average). Both teams haven't won their last match in Liga I. Average number of goals in the first half in meetings between FC Botosani and ASC Otelul Galati is 0. 75. Average number of goals in meetings between FC Botosani and ASC Otelul Galati is 2. Citește și: Spectacol în tribune la Galați. Cum au fost surprinși suporterii Oțelului”E un derby al Moldovei. Botoșani are un patron cu ambiție, chiar dacă ocupa ultima poziție. Trebuie să tratăm foarte serios. Am pierdut ca niște fraieri meciul cu Sepsi. Avem de recuperat. Trebuie să ne concentrăm și să luăm puncte. În ultimele etape trebuie să luăm puncte pentru a intra în play-off. Asta mi-am propus. 90 de minute în 90 de secunde: SC Oțelul Galați - YouTube YouTube YouTube 1:32 YouTube Otelul TV 17 nov. 2019 17 nov. 2019 Lipsesc: vs vs

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...

bottom of page